Marketing Training

marketing training claro researchHet uitvoeren van een kwalitatief interview is een vaardigheid die onderzoekers vrij snel onder de knie hebben. Helder zicht krijgen op relevante behoeften vanuit klantreacties, en deze vervolgens doorvertalen naar scherp marketingadvies, vraagt echter meer kennis, training en vlieguren.

Claro Research heeft een Marketing training ontwikkeld voor Marktonderzoekers om juist dat inzicht te trainen en de brug te kunnen slaan tussen klantinput, klantbehoeften en (strategisch en praktisch) marketingadvies.

Deelnemers krijgen een framework aangereikt voor toegepaste marketing, met een nadrukkelijke rol voor propositie-ontwikkeling (concept development). De training bestaat uit 4 modules (elk een dagdeel): strategie – consument – concept – marketingmix.

info_graphic_claro

 

Wilt u meer weten over wat de Claro Marketing Training voor uw bedrijf kan betekenen?
Download hier de folder of bel: 06 422 39 669, Barbara Stephanus.


“Van de trainingen van Barbara heb ik nog dagelijks profijt. Ik ben als Consumenten Psycholoog het vak ingerold, dus een goede marketingbasis had ik eigenlijk niet. De Claro Marketing Training gaf mij veel inzichten en handvatten: van een goede propositie maken tot inzicht in het framework van waaruit marketeers denken. Het enthousiasme en de ervaring waarmee Barbara de kennis overbrengt, is super. Met veel interactieve elementen en cases uit de praktijk om de stof tot leven te brengen.”

Laura Birker – kwalitatief onderzoeker Birker Research en Founder ‘You, Me & Food’


marketing training claro research